litt bakover og fremover i tid (CECILLE - av cecille)
Forside Add meg Om meg Kontakt

litt bakover og fremover i tid

Hei snupper!

For det første har det vært veldig mye i det siste. Masse fokus på skolen, (egentlig ikke) bare de siste tre dagene. Jeg hadde ikke gjort RLE og samf.fag, så var jo ikke det så kult når lærerene kom bort til meg.. For jeg hadde tatt boka til Guro for å skriver over til min bok. Men selvfølgelig ble jeg busted. Etter det har jeg gjort leksene mine ordentlig. Jeg skjønner meg ikke på naturfag, men etter å ha lest fire sider i naturfag og gjort oppgavene minst 45 minutter, så lærte jeg ganske mye. Det skjønte jeg når vi hadde time på fredagen.

I det siste har jo jeg vært sløv, lekser, musikk, facebook, og fredagen var jeg på klubben med Silje og Lisa. Det var jo kjekt, men ble ganske fort kjedelig.. Wups! Men fakta. Om èn uke har jeg bursdag, temaet skal være gutter. Så vi skal liksom være gutter. Gleder meg sykt! Det blir spennende. Og så klart skal "tulle-tanta mi" være i bursdagen min. Det blir knall, for jeg digger den dama der. Enten kommer hun med sine "fake" tenner og har parykk eller så er hun seg selv(..). 

Det jeg sitter og venter på er da julen. 1/3 av meg har julestemning, musikken og kos! ♥ Jeg er nok ikke alene om det. Lurer på hva som skal gå på barnetv da, ifjor var det blåfjell. Det er så chill å se på, selv om du har sett det flere ganger før, men du bare får en skikkelig god julefølelse i deg. 

Men til dagen i dag. 

Jo, den var da helt OK den! Våknet opp klokka 10, og så sminket jeg meg og stod opp. Spiste deretter frokost og så dro jeg, mamma og bestemor ut i verden, neida.. Vi dro til sparkjøp og kjøpte et par småting vi trengte og som var nødvendige. Etter vi hadde vært der, dro vi til plantasjen (hvordan det skrives) der bestemor fikk kjøpt seg mat til fuglene og det. Så var vi innom jysk og europris. Veldig viktig å fortelle om ja. Skjønner den.

Når vi kom hjem, så begynte mamma å male rommet mitt, skal ha den ene veggen lilla. Ganske mørk lilla også! Resultatet ble kjempe fint, og jeg digger fargen helt seriøst!! Elsker lilla, den har så mye ord i seg selv. Og nå så har jeg stripet håret mitt. Skal bli helt blondt, nå er det bare noen striper i håret. Så jeg kan ikke vente til håret er "ferdig" så jeg kan se resultatet av mitt nye blonde hår! Yay!

Har funnet ut at jeg er skikkelig hårsår. Var kjempe vondt når mamma fiksa håret mitt. Jeg hadde sånn hette på meg, og så drar mamma ut litt hår, for å stripe håret for de som skjønner. Og jeg har gjort det to ganger i dag. Og det var rett og slett helt forferdelig. Orker ikke å tenke på det en gang, er så vondt å tenke på. Syntes da jeg... Men stripene i håret var egentlig ganske kule. Liker spesielt den ene stripen! Fantastisk!

- CECILLE


 • 30.10.2011 kl.02:17
  Tusen takk for kommentaren på bloggen min!:-)
  30.10.2011 kl.02:38
  Har også lyst til å farge den ene veggen på rommet mitt lilla, heheh :D
  Design av: Ina Anjuta

  C e c i l l e

  kontakt: cecilles@live.no

  Kategorier


  bilder hverdag

  Arkiv


  Oktober 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mars 2012 Februar 2012 November 2011 Oktober 2011 Juni 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010

  Design

  Ina Anjuta
  hits